Joomla Themes by iPage Complaints

Verenigingsmiddag te Brielle

 

brielle

De vereniging van orgelvrienden Goeree-Overflakkee bezoekt zaterdagmiddag 2 maart de Grote of Sint-Catharijnekerk te Brielle.

Lees meer: Verenigingsmiddag te Brielle

Workshop Brahms

BrahmsOp zaterdag 13 april houdt de vereniging van orgelvrienden Goeree/Overflakkee een workshop. De locatie zal Tilburg zijn. Deelnemers studereren een composities in van Brahms, dragen deze voor en krijgen terugkoppeling van de workshopleider. Workshopleider is: Jelena Bazova.
Opgave kan bij de secretaris via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bladmuziek Brams: kik hier 

Uitslag concours 2018

DSCN4258 2Het op zaterdag 29 september gehouden orgelconcours voor amateurorganisten in Oude-Tonge is gewonnen door (in alfabetische volgorde) Auke Kieviet, Jaap Jan Stouten en Jaap de Vos. Het tweejaarlijkse evenement speelde zich af rond het Frobenius-orgel in de Hervormde Kerk in Oude-Tonge, dit jaar voor de eenentwintigste keer. Er waren dit jaar twaalf deelnemers, overwegend afkomstig uit Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.

Lees meer: Uitslag concours 2018

21e Orgelconcours te Oude-Tonge

Zaterdag 29 september wordt het 21e orgelconcours voor amateurs gehouden te Oude-Tonge. 13 kandidaten zullen zich van hun beste kant laten horen vanaf 9.30.orgel OT

Lees meer: 21e Orgelconcours te Oude-Tonge

Orgelconcours Oude-Tonge 2018/ inschrijven

Orgel Herv Kerk Oude Tonge 5

Orgelconcours Oude Tonge -   29 september 2018

De Vereniging van Orgelvrienden heeft de eerste voorbereidingen getroffen voor het concours wat in de nazomer van 2018 zal plaats vinden.

Het verplichte werk is dit jaar een lied: “Allein Gott in der Höh’ sei Ehr”.

Lees meer: Orgelconcours Oude-Tonge 2018/ inschrijven