Joomla Themes by iPage Complaints

Orgelreis VVO naar Weesp en Woerden

De Vereniging van Orgelvrienden op Goeree-Overflakkee hoopt op zaterdag 23 mei haar jaarlijkse orgelreis te maken. Deze keer wordt er een bezoek gebracht aan de Grote- of St. Laurenskerk in Weesp en de Petruskerk in Woerden. Leden en belangstellenden worden hierbij hartelijk uitgenodigd om deze twee mooie kerken met hun interessante orgels te gaan bezoeken.

Om 10.00 uur worden de deelnemers verwacht in de genoemde kerk in Weesp. Na een toelichting op het Bätz-orgel uit 1823 zal er gelegenheid zijn voor de leden om het orgel te bespelen. Rond het middaguur gaat de reis naar Woerden, waar de deelnemers om 14.15 uur verwacht worden in de Petruskerk. Ook hier zal er na een toelichting op het Bätz-orgel uit 1768 gelegenheid zijn voor de leden om dit orgel te bespelen.

Het is de bedoeling, dat er een lunchpakket wordt meegenomen. Tot besluit van deze orgelreis zal er een maaltijd worden gebruikt in een Chinees restaurant.

Deelnemers kunnen zich per mail opgeven bij de penningmeester Floris van Gils  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (06-52290709). Ook kan er nadere informatie bij hem gevraagd worden. Opgave voor de reis kan uiterlijktot vrijdag 15 mei. De kostenzijn: voor jeugdleden €30,-; voor gewone leden €35,- en voor niet-leden €40,- per persoon. Dit bedrag kan (bij voorkeur) overgemaakt worden op het rekeningnummer (wat u na aanmelding ontvangt) van de penningmeester of ter plaatse aan hem voldaan worden. De reis wordt gemaakt met eigen vervoer, waarbij carpoolen tot de mogelijkheden behoort.